0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Termini utakmica predstavljaju problem (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.13 u 17:16
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da njegova ekipa mora da bude potpuno koncentrisana i motivisana, ako misli da u Beogradu savlada Zadar u četvrtom kolu Jadranske lige.

On je dodao da se tim neće pojačavati jer nema dovoljno novca za to.

„Zadar je klub koji je doživeo promene zbog materijalnih problema, ali se na početku sezone pokazao boljim nego što se očekivalo. Pristojna su i borbena ekipa i zahtevaju potpunu koncentaciju i motivaciju“, rekao je Vujošević.

Vujošević je kazao da je Partizan ekipa protiv koje svaki tim igra najbolje što može.

„Dobiti Partizan je veliki trofej i veliki skalp. Mi svakog protivnika očekujemo u njegovom najboljem izdanju i moramo da budemo maksimalno spremni, inače će to skupo da nas košta“, kazao je Vujošević.

Partizan će dočekati Zadar u nedelju u 21 sat, a trener crno-belih je istakao da je nezadovoljan terminom.

„Nismo zadovoljni terminima utakmica, oni nisu idealni ni za nas ni za publiku. Tek smo se u petak veče vratili iz Barselone i ekipe koje igraju jednu utakmicu nedeljno su u izvesnoj prednosti i Zadar računa na to. Gust raspored može biti problem zbog loše organizovanosti putovanja, mi smo u Barselonu išli preko Istanbula i borimo se za sponzorski ugovorom sa Er Srbijom, jer su prema Zvezdi napravili takav korak, a mi se nadamo istom tretmanu“, naveo je Vujošević.

Partizan protiv Zadra neće moći da računa na duže vreme na povređenog Davisa Bertansa kao i Nikolu Milutinova, a Vujošević je kazao da ne razmišlja o pojačanjima, jer za to nema mogućnosti.

„Osim Milutinova i Bertansa, zdravstveni bilten je dobar, njih dvojica nam mnogo nedostaju, ali ne razmišljamo o pojačanjima, jer za to nemamo mogućnosti. Nemamo budžet ni za trenutni tim“, kazao je trener Partizana.

Vujošević je rekao da je zadovoljan igrom svoje ekipe u porazu od Barselone na početku Evrolige, posebno borbenošću novih mladih igrača.

„Ekipa je pokazala stepen talenta, karaktera, hrabrosti i želje protiv Barselone koja ima velike igrače i velikog trenera“, zaključio je Vujošević.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter