0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

Zvezda već prodala 15.000 karata za duel sa Lokomotivom

Objavljeno: 16.10.13 u 10:39
FOTO: KK Crvena zvezda
FOTO: KK Crvena zvezda

Odluka uprave kluba da se evroligaški duel Crvene zvezde Telekom i Lokomotive Kuban igra u Kombank areni pokazala se kao ispravna. U prilog tome svedoči podatak da je od ponedeljka od 14 sati, kada su ulaznice puštene u promet, prodato dva kapaciteta dvorane Pionir. Naime, za ukupno 15 sati prodaje kupljeno je čak 15.000 ulaznica.

Za evroligaški duel crveno-belih posle 14 godina čekanja vlada veliko interesovanje, a još malo karata ima u prodaji. Iz tog razloga KK Crvena zvezda Telekom poziva svoje navijače da na vreme kupe karte, rezervišu svoje mesto i uživo prisustvuju istinskom košarkaškom spektaklu.

Važna napomena je i činjenica da iako je za protekla dva dana prodato 15.000 ulaznica na prodajnim mestima nema gužvi, jer je to omogućila široka prodajna mreža Eventim-a. Naime, ulaznice za meč prvog kola D grupe Evrolige između Crvene zvezde i Lokomotive Kuban prodaju se na biletarnicama Marakane, Kombank arene, TC Ušće, Doma omladine, Bilet centra, u knjižarama Delfi i na još 150 prodajnih mesta širom Srbije. Igračima i stručnom štabu crveno-belih je potrebna ogromna podrška sa tribina, jer silno žele da evroligašku sezonu počnu pobedom. Pune tribine Kombank arene za sve njih biće dodatni motiv, a kupovina ulaznice je i određeni vid pomoći klubu u kome svaki navijač ponaosob može da učestvuje.

Utakmica se bliži, ne propustite priliku da budete deo istinskog košarkaškog spektakla.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter