0
Fudbal

Miha bi da se vrati u Italiju

Objavljeno: 16.10.13 u 13:19

Siniša Mihajlović

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović otkrio je u intervjuu za jedan italijanski portal da mu je želja da se jednog dana vrati u italijanski fudbal, ali nije precizirao kada bi to tačno moglo da se desi.

„Definitivno želim da se vratim u Italiju, a to će se desiti kada više ne budem selektor Srbije, pa bilo to za mesec dana ili za četiri ili pet godina. Nadam se da ću ponovo voditi neki klub u Seriji A. Imam li na umu konkretno neki klub? Ne znam, važno mi je da nastavim da radim, a što se tiče kluba to i nije toliko važno“ – rekao je uz osmeh Mihajlović, s obzirom da je izjavu dao za sajt koji prati dešavanja u Interu.

Nedavno su italijanski mediji Mihajlovića povezivali sa Sampdorijom koja nije zadovoljna radom Delija Rosija, ali je na tome i ostalo. Tokom karijere nekadašnji fudbaler Rome, Sampdorije, Lacija i Intera trenirao je Bolonju, Kataniju i Fiorentinu tako da je bio u direktnom kontaktu sa gotovo polovinom članova Serije A.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter