0
ATP

Đoković odbio poziv iz Valensije

Objavljeno: 16.10.13 u 16:23

Djokovic Novak

Jedan od načina da se Novak Đoković vrati na prvo mesto na ATP listi i da tu sačeka novu sezonu bio je da srpski teniser učestvuje na turniru u Valensiji ili Bazelu pošto bi tu mgao da zaradi neki bod jer prošle godine nije učestvovao ni na jednom od njih.

Upravo to je bio adut organizatora turnira u Valensiji koji su se nadali da bi mogli da ugoste do nedavno najboljeg tenisera sveta pa su mu uputili specijalnu pozivnicu za učešće. Međutim, Đoković se zahvalio na pozivu i poručio je da mu je cilj da se što bolje pripremi za Masters turnir u Parizu i završno takmičenje koje će biti održano u Londonu.

Novak u glavnom gradu Francuske brani svega 10 bodova pošto je prošle godine eliminisan u 2. kolu, ali zato u Engleskoj ne može da zaradi nijedan poen odnosno može samo da izgubi ukoliko ne zabeleži sve trijumfe baš kao što je to učinio prethodne sezone.

Sa druge strane Rafael Nadal, koji ima 400 bodova više od Đokovića na ATP listi, do kraja godine može samo da profitira gde god se pojavi pošto prošle godine nije igrao natim turnirima zbog povrede.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter