0
Tenis

Janković: Nadam se svojoj najboljoj partiji

Objavljeno: 05.10.13 u 16:39

Jelena+Jankovic+2013+Australian+Open+Day+5+G1zpxBwSgNmx

Jelena Janković rekla je u subotu da se nada da će u finalu turnira u Pekingu pružiti svoju najbolju igru, kako bi imala šanse u meču protiv Amerikanke Serene Vilijams.

Jankovićeva je pobedila Čehinju Petru Kvitovu sa 6:7, 6:1, 6:1 i plasirala se u finale turnira u Pekingu, gde će u nedelju od 13.30 igrati protiv prve teniserke sveta, Amerikanke Serene Vilijams.

„Uzbuđena sam jer sam pobedila Kvitovu. Poslednja dva meča sam izgubila od nje, uvek mi je pravila problema i nije mi dozvoljavala da igram svoju igru. Serena je trenutno najbolja teniserka sveta. Nadam se da ću prikazati svoju najbolju igru kako bih imala šanse u tom meču“, rekla je 11. teniserka sveta Jankovićeva.

„Ona je u neverovatnoj formi. Iako sam je pobedjivala do sada, mislim da je ona najteži protivnik. Iskusna je, osvojila je mnogo titula, uglavnom sve koje se mogu osvojiti. Snažna je, svi udarci su joj podjednako dobri. Kada je u formi, veoma je teško pobediti je“, dodala je ona.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter