0
Fudbal

U prodaji ulaznice za meč protiv Hrvata

Objavljeno: 07.08.13 u 16:06

fss

U ponedeljak, 5. avgusta 2013. godine, počela je prodaja ulaznica za predstojeću utakmicu kvlifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu između reprezentacija Srbije i Hrvatske. Ulaznice mogu da se kupe u Beogradu (blagajna stadiona FK Crvena zvezda), Novom Sadu (blagajna stadiona Karađorđe), Nišu (blagajna Hale Čair) i Kragujevcu (blagajna Hale Jezero). Takođe, za ovu utakmicu aktivan je kol centar FSS  011 381 81 77, kao i onlajn prodaja preko www.iticket.rs .

Oni koji odluče da ulaznicu kupite preko Interneta moraju da imaju u vidu da će im nakon izvršene transakcije, biti dodeljen vaučer koji su u obavezi da zamene za fizičku ulaznicu do 5. septembra na posebnom šalteru blagajne stadiona FK Crvena zvezda. FSS napominje da stranim državljanima nije dozvoljena kupovina karata za ovu utakmicu i da karte mogu biti preuzete isključivo lično, uz važeći identifikacioni dokument (lična krta/pasoš) izdat od relevantnih organa Republike Srbije.

U slučaju bilo kakvih reklamacija ili pitanja u vezi sa Internet kupovinom ulaznica, trebalo bi kontaktirati službu za podršku: podrska@iticket.com. Fudbalski savez Srbije poručuje da stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije.

Utakmice kvalifikacione grupe A za plasman na Svetsko prvenstvo u Brazilu na programu je 6. septembra 2013. godine sa početkom od 20.45 časova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter