0
Fudbal

PSŽ: Verati nije na prodaju

Objavljeno: 26.07.13 u 13:35

marko-verati

U četvrtak se pojavila informacija da će Napoli pokušati da u svoje redove dovede fudbalera Pari Sen Žermena Marka Veratija, međutim vrlo brzo je iz Francuske stigao odgovor da mladi Italijan nije na prodaju.

„Predsednik Napolija me je nazvao da pita kakvo je naše stanovište kada je u pitanju moguća prodaja Veratija, a ja sam mu odgovorio da se u međuvremenu od naših pregovora oko Kavanija kada je planirano da bude deo paketa, ništa nije promenilo odnosno da ne želimo da se odreknemo mladog igrača. On ima još četiri godine ugovora sa nama i želimo da u budućnosti bude jedan od nosioca ekipe“ – rekao je generalni direktor PSŽ-a Žan-Klod Blan.

Problem je što je i Verati u međuvremenu shvatio da vredi mnogo više od 800.000 evra po godini koliko iznosi njegova plata pa će PSŽ ukoliko želi da ga odobrovolji uskoro morati da mu povisi primanja.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter