3
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

Sramno izdanje Partizana /VIDEO/

Objavljeno: 24.07.13 u 22:44
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kakva je ovo bruka. Znam, navijači će biti zadovoljni plasmanom u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali 0:0 protiv Širaka u Beogradu nikako ne može da zadovolji bilo koga ko imalo poznaje fudbal.

Ponovili su igrači trenera Vuka Rašovića sramnu igru iz Jermenije, a opravdanje ne može da bude ni to što su od 56. minuta igrali s igračem manje nakon isključenja Vladimira Volkova.

Jednostavno, s ovakvim pristupom igri ne može se očekivati nikakav uspeh, čak ni u Prvoj ligi Srbije, a šta tek reći za Evropu. Bruka i sramota.

Nije ni čudo što su domaće igrače navijači ispratili koncertom zvižduka i skandiranjem „uprava napolje“, jer ovako se zaista više ne može.

U narednom kolu crno-bele dočekuje bugarski Ludogorec, a ukoliko se nešto bitno ne promeni u odnosu prema igri srpskom šampionu se ne piše dobro.

 

0
0

3 Komentara

  1. zar stvarno moze dva puta isto sramotno? Sta je sada razlog da nije bilo goleade? Ne zavaravajmo se 🙁 Ovo je uspeh Bravo momci, oni mnogo vise od toga ne mogu ..to je nasa realnost…

    0
    0
    Odgovori
  2. Brze bolje pa udri po Partizanu,eee bas me cudi sto ste “realni“,videlo se na delu da su organizovana ekipa koja je cekala kontru (znaci branila se) sa 11 stranih tamnoputih fudbalera i trenerom koji nije nimalo naivan i koga bih ja licno posebno pohvalio kako nam je skautirao i prostudirao tim,realnost je ta da su oni prvaci svoje zemlje,kao i mi svoje i tu nema lakih utakmica,uostalom Ludogorec od Siraka nece biti mnogo jaca ekipa ali nas adut su 2 nova pojacanja i Mitrovic u revans susretu,zbog ovakvih tekstova nasi igraci u Srbiji i ne mogu da igraju opusteno,nije se utakmica ni zavrsila a vi ste vec objavili ovakav tekst i sta drugo da pomislim nego da ste zvezdaski nastrojeni,POZDRAV GROBARIMA…!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter