0
Evrokupovi

Rašović: Ivanov će biti starter

Objavljeno: 15.07.13 u 14:02

Untitled-8

Šef stručnog štaba Partizana Vuk Rašović rekao je danas da sa dosta optimizma očekuje start u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv jermenskog Širaka, ali da je svestan da će crno-beli na terenu morati da opravdaju ulogu favorita.

„Dobro smo radili u prethodnom periodu na pripremama, ali moramo da poštujemo ekipu Širaka, koja je prvak države. Svesni smo da nam oni ništa neće pokloniti i da moramo na terenu da se izborimo za dobar rezultat“, rekao je Rašović.

On je dodao da ekipa ima dosta novih igrača, da je potrebne vreme za uigravanje, kao i da situaciju dodatno otežava najavljeni odlazak Ivana Ivanova u Bazel.

„Nije jednostavna situacija situacija sa Ivanovom. Za sada on ostaje u klubu, računam na njega i biće starter protiv Širaka. Slična situacija je i sa Markom Šćepovićem. Ipak, moram da kažem da uprkos želji da odu obojica rade veoma dobro na treninzima“, naglasio je Rašović.

Trener crno-belih istakao je da se u svakom slučaju traži pojačanje na poziciji centralnog defanzivca i da je uveren da će ukoliko Ivanov ode stići adekvatna zamena.

Na pitanje koji rezultat priželjkuje u Jermeniji Rašović je rekao:

„Bio bio zadovoljan svakom pobedom, ali voleo bih da napravimo rezultat koji će nam omogućiti miran revanš“, poručio je Rašović, uz konstataciju da će na golu stajati Milan Lukač.

Crno-beli sutra prepodne putuju u Jermeniju, a utakmica sa Širakom igra se u sredu od 15 sati po srpskom vremenu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter