0
ATP

Novo finale Peđe Krstina!

Objavljeno: 01.06.13 u 22:21

pedja krstin

Mladi srpski teniser Peđa Krstin plasirao se u finale turnira u Prijedoru, savladavši u polufinalu domaćeg igrača Nermana Fatića izuzetno ubedljivo sa 2:0 – po setovima 6:4, 6:1.  

Rival Krstinu u finalu turnira vrednog 10.000 dolara biće pobednik drugog polufinala u kome se sastaju Denis Bejtulahi iz Srbije i Aldih Šetkić iz Bosne i Hercegovine. Polufinale se igra u nedelju pre podne, a finale u nedelju u 13 časova.

18-godišnji Krstin je u prvoj rundi eliminisao Anta Marinčića iz Hrvatske sa 6:1, 6:2, da bi u drugoj rundi bio bolji od još jednog Hrvata Tomislava Draganje 6:4, 6:0. U četvrtfinalu je imao najteži zadatak protiv drugog nosioca, zemljaka Danila Petrovića koga je pobedio sa 2:6, 6:4, 6:3.

Mladi srpski igrač trenutno zauzima 653. poziciju na ATP listi. Ove sezone, koja je njegova prva u seniorskoj konkurenciji, osvojio je već turnir u Kazahstanu, dok je u francuskom Grasu stigao do polufinala.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter