0
Tenis

Ivanović: „Ova pobeda mi mnogo znači“

Objavljeno: 20.04.13 u 17:41

ana-ivanovic-nemacka-srbija

Nakon pobede protiv Mone Bartel u prvom meču plej-of duela Fed kupa između Nemačke i Srbije Ana Ivanović je otkrila šta je bio presudan momenat i kako je uspela da dođe do važnog trijumfa.

„Bio je ovo težak meč pošto sam već dva puta izgubila od Bartel, ali sam želela pobedu i verovala sam da je to ostvarivo. Imala sam veliku podršku tima i selektora koji mi je mnogo pomogao na klupi, pogotovo u trećem setu. Mislim da je presudan momenat u meču bio u trećem setu pri rezultatu 2:2 kada sam od 0:30 uspela da osvojim svoj servis, a odmah u narednom i da napravim brejk“ – objasnila je Ana neposredno po okončanju meča.

Bivša teniska kraljica ističe da joj mnopgo znači što je neizvestan meč rešila u svoju korist.

„Ova pobeda mi mnogo znači ne samo zbog još jednog boda za naš Fed kup tim već zbog toga što nas stavlja u poziciju pred sutrašnje mečeve. Znači i meni lično pošto kada treći set u ovakvom meču prelomiš u svoju korist to donosi zadovoljstvo“ – kazala je Ivanovićeva.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter