0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Mijailović na skeneru Milana

Objavljeno: 17.04.13 u 13:16
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Od odlaska Roberta Prosinečkog iz Crvene zvezde status Srđana Mijailovića, koji je postao i reprezentativac u to vreme, potpuno se promenio. Kod Aleksandra Jovanovića gotovo uopšte nije dobijao šansu, dok kod Sa Pintua s vremena na vreme uđe na teren. Međutim, sve to nije pokolebalo italijanski Milan da i dalje prati razvoj ovog mladog igrača kojeg prema pisanju „Gazete delo Sport“ želi u svojim redovima.

Kako piše ovaj list Milan želi u potpunosti da promeni politiku dovođenja igrača i da se od iskusnih fudbalera sa skupom cenom okrenu mlađim naraštajima koji bi u dresu „rosonera“ mogli da dostignu zenit karijere. U tu celu priču potpuno se uklapa Mijailović koji ima 19 godina, a pored toga je i reprezentativni potencijal.

Pored Mijailovića Milan je bio zainteresovan za još jednog mladog srpskog igrača, a to je Filip Đuričić, međutim Italijani su zakasnili pošto je Benfika bila mnogo brža i konkretnija pa će fudbaler Herenvena sledeće sezone igrati u šampionatu Portugalije.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter