1
Domaći fudbal

Savez pere Partizanov prljav veš

Objavljeno: 15.03.13 u 13:41

Branko Vučićević

Tekst za rubriku verovali ili ne. Iako bi nemo pomislio da je u pitanju neka fora, ovde to nije po sredi.

Vest glasi – Partizanu su se pokvarile sve veš mašine koje ima, pa je ekonom Branko Vučićević svu opremu skupljao i svojim privatnim kolima vozio do autoputamm gde ga je čekao kolega iz FSS Stanko Nikolić, koji ju je prao u sportskom centru u Pazovi.

I tako tri dana, a onda su došli majstori.

„Sve je u redu, strojevi ponovno rade. Radnici su bili začuđeni kako je moguće da istovremeno ukoče sve tri stroja, za potrebe prvog tima i mlađih kategorija.

Poslušnost je otkazala i ona na stadionu, pa smo morali da se snalazimo … Srećom, sve se dobro završilo“, rekao je Vučićević za Sportski žurnal.

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Savez pere Partizanov prljav veÅ¡ | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Good day. Very cool blog!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I am happy to find numerous useful information here within the post. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter