0
Domaći fudbal

FOTO: starsportphoto.com

Siti i punih džepova

Objavljeno: 05.03.13 u 17:41
FOTO: starsportphoto.com
FOTO: starsportphoto.com

Fudbalerima Crvene zvezde danas je uplaćen deo zaostalih primanja u ukupnom iznosu od 150.000 evra. Potpredsednik kluba Nebojša Čović tim povodom rekao da je uprava ispunila obećanje te da više ne postoji alibi za brukanje na terenu.

„Ono što smo obećali, ispunili smo i igračima su uplaćene naknade u iznosu od 150.000 evra neto. Tako su se stekli uslovi da više ne postoje razlozi o pričama o gladi i nemaštini. To više ne sme da bude alibi za bruku i sramotu kakva je bila protiv Rada, na primer.

S obzirom da smo mi ozbiljan klub, ma šta ko mislio, budu li se nastavile ovakve priče koje su u osnovi neistine biće pokrenuta disciplinska odgovornost za svakog ko na ovaj način izlazi u javnost i time je obmanjuje i nanosi ogromnu štetu FK Crvena zvezda. Bolje bi bilo da fudbaleri misle na igru i da naprave rezultat koji se od njih očekuje. Neka se javno obraćaju svojom igrom, borbenošću i rezultatima a ne praznim pričama i alibijima koji brukaju Crvenu zvezdu“, rekao je Čović za klupski sajt.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter