1
Košarka

Džejms i Brajant najbolji u februaru

Objavljeno: 02.03.13 u 11:00

dzejms-brajant

Najbolji igrači NBA lige u februaru su Lebron Džejms iz Majamija u Istočnoj i Kobi Brajant iz Los Anđeles Lejkersa u Zapadnoj konferenciji.

Džejms je na 13 mečeva tima sa Floride prosečno beležio 29.7 poena, 7.8 asistencija i 7.5 skokova, dok je Brajant na istom broju mečeva za Lejkerse u proseku ubacivao 23.9 poena uz 6.7 skokova, 6.6 asistencija i 0.9 ukradenih lopti.

Ostali kandidati za igrače meseca bili su Al Horford, Džoš Smit i Džef Tig iz Atlante, Bruk Lopez iz Bruklina, Taj Loson iz Denvera, Džejms Harden iz Hjustona, Zek Rendolf iz Memfisa, Dvejn Vejd iz Majamija, Kevin Durent i Rasel Vestbruk iz Oklahome, odnosno Toni Parker iz San Antonija.

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Džejms i Brajant najbolji u februaru | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. As I site possessor I believe the content material here is rattling fantastic , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Best of luck.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter