0
Košarka

Partizan ne dovodi Aleksandrova

Objavljeno: 28.02.13 u 21:58

aleksandrov pepinster

Nemanja Aleksandrov dolazi u Partizan – ovako je glasila vest koja je danas prostrujala kroz većinu srpskih medija koji prate sportska dešavanja.

Međutim, od povratka košarkaša belgijskog Pepinstera u Srbiju najverovatnije neće biti ništa. Tačnije Aleksandrov sigurno neće pojačati crno-bele, a gotovo je izvesno da će preći u neki od zapadno-evropskih klubova koji su se već raspitivali za njega.

Iako je njegov tim poslednji na tabeli prvenstva Belgije Aleksandrova to ne sprečava da pruža vrlo dobre partije. Sa prosečno 16,8 poena i gotovo šest skokova po meču najbolji je igrač svog tima, ali i cele lige što je privuklo pažnju klubova iz Španije, Nemačke i Francuske.

Aleksandrov je u Srbiji nastupao za FMP i Crvenu zvezdu, a tokom internacionalne karijere osim Pepinstera branio je boje ljubljanske Olimpije i Skavolinija iz Pezara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter