1
Evrokupovi

foto:starsport

Antić veruje u Barsu

Objavljeno: 28.02.13 u 12:02
foto:starsport
foto:starsport

Radomir Antić, nekadašnji trener Barselone, Reala i Atletika i selektor reprezentacije Srbije, veruje da Barselona može da preokrene dvomeč protiv Milana u Ligi šampiona, iako su izgubili prvi duel sa 2:0 na San Siru.

„Barselona ima kvalitet da preokrene stvari protiv Milana. Kada imate 0:2 iz prvog meča lakše vam je da krenete svim silama u napad nego kada je 0:1. Po meni je jednostavnije, jer nemate šta da izgubite. Bitna stvar je da oni veruju u sebe i da misle da mogu dalje.“

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Antić veruje u Barsu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice web site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m happy to locate a lot of helpful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter