1
Fudbal

Okončana saga?

Objavljeno: 16.02.13 u 23:26

lazar-markovic

Po ko zna koji put srpski mediji objavljuju „eksluzivnu“ informaciju da je Lazar Marković potpisao ugovor sa Čelsijem, a poslednje u nizu su Večernje novosti koje tvrde da se reprezentativac Srbije prethodna tri dana nije nalazio na pripremama u Sloveniji već u Londonu.

Prema informacijama novinara ovog lista Marković je u četvrtak otišao u glavni grad Engleske gde je obavio medicinske preglede, potom završio sve pojedinosti oko potpisivanja ugovora, da bi se na kraju u subotu pridružio crno-belima u Portorožu.

Markec bi prema dogovoru sa Čelsijem od sledećeg leta trebalo da zaigra na Stamford bridžu, s tim da će mu biti dozvoljeno da odigra u dresu Partizana kvalifikacione mečeve za evropske kupove.

Partizan od transfera Markovića u Čelsi neće dobiti ništa pošto je prošle godine prava na njega ustupio menadžeru Piniju Zahlaviju, kojeg je to zadovoljstvo koštalo sedam miliona evra.

Koliko ima istne u ovoj vesti saznaćemo već u nedelju kada se očekuje reakcija iz redova srpskog šampiona.

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Okončana saga? | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally…I am satisfied to find so much useful information here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter