1
Fudbal

Osvaldo na prodaju

Objavljeno: 13.02.13 u 20:19

Pablo-Osvaldo

Pablo Osvaldo će biti prodat ovog leta od strane Rome, odlučili su čelnici kluba. Osvaldo je šutirao penal na meču sa Sampdorijom iako za to nije bio određen i promašio, a sankcija je drastična za ovo. Ne može se šutirati penal pored Princa Rima.

Cena Osvalda je oko 18 miliona evra, a klubova koji su zainteresovani ima na pretek. Inter i Juventus su tu kao predstavnici italijanskih klubova, iz prikrajka vreba i Napoli, a Totenhem i Sautempton bi takođe da vide Osvalda u svojim redovima.

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Osvaldo na prodaju | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m glad to locate a lot of useful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter