0
Košarka

Metalac slab za Radnički

Objavljeno: 08.02.13 u 20:29

radnicki

Košarkaši Radničkog plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća pobedom nad Metalcem od 95:60 (25:19, 22:15, 14:11, 34:15). Kragujevčani u polufinalu čekaju pobednika duela Crvene zvezde Telekom i Vojvodine.

Trener Radničkog Muta Nikolić odlučio je da promeša postavu na ovoj utakmici, pa su se tako u startnoj petorci našli Miljenović i Jović koji nisu imali veliku minutažu u regionalnoj ligi.

Ekipa iz Valjeva je dosta dobro igrala na početku meča i držala je rezultatski priključak sve do sredine druge četvrtine, kada su kragujevčani serijom 13:0 došli do ozbiljnije prednosti. Stefan Sinovec je uz zvuk sirene pogodio trojku za vođstvo Radničkog od 47:34 na poluvremenu.

U trećoj četvrtini viđen je mali broj poena, ali je u nastavku susreta Radnički potpuno nadigrao Matalac i zasluženo slavio sa 35 poena razlike.

Najefikasniji u timu Radničkog bio je Danilo Mijatović sa 16 poena, dok je Teriko Vajt ubacio 13 poena. Tri igrača su završila meč sa po 10 ubačenih poena Nenad Miljenović, Stefan Sinovec i Miloš Dimić. Nejbolji u ekipi Metalca bio je Stefan Balmazović sa 15 postignutih poena, dok je Dragan Kruščić zabeležio 11 poena.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter