1
ATP

Janko izgubio

Objavljeno: 07.02.13 u 17:56

Janko-Tipsarevic

Naš as je bio postavljen za drugog nosioca ovog turnira iz serije 250, ali je već na startu pružio bledu partiju koja ga je koštala plasmana u narednu rundu.

Lodra je u prvom setu odlično igrao i nije dozvolio Janku nijednu priliku za brejk. Sa druge strane Janko je morao pet puta da se bori sa brejk loptom, a jednu nije uspeo da sačuva, što je Francuzu bilo dovoljno da povede sa 6:3. Janko je u uvodnom setu na svoj drugi servis osvojio samo 4 poena od 15 prilika.

U nastavku meča Tipsarević je zaigrao mnogo bolje. Međutim, ponovo nije došao nijednom u priliku da ugrozi Lodrin servis, ali je zato uspeo da spasi sve tri brejk lopte na svoj servis, tako da je drugi set odlučivao taj brejk. Lodra prvi dolazi do mini brejka, a potom pravi još jedan i dolazi do pobede.

Mikael Lodra će u četvrtfinalu turnira u Monpeljeu odmeriti snage sa Janom Hajekom iz Češke koji se našao među osam najboljih nakon što mu je Viktor Troicki predao meč.

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Janko izgubio | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Thanks for the tips shared on your own blog. Something also important I would like to talk about is that weight loss is not information on going on a dietary fad and trying to get rid of as much weight as you’re able in a few months. The most effective way to lose weight is by taking it bit by bit and obeying some basic guidelines which can assist you to make the most out of your attempt to shed weight. You may know and already be following some tips, but reinforcing know-how never affects.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter