1
Tenis

Bojana se nada najboljem

Objavljeno: 07.02.13 u 17:12

jovanovski-nish

Izostankom Ane Ivanović i Jelene Janković na Bojanu Jovanovski bi mogao da padne veliki teret u meču prvog kola Fed kupa sa Slovačkom.

„Drago mi je što smo ponovo na okupu i što nas čekaju novi mečevi u Fed kupu. Prošla godina je za nas bila veoma uspešna i ja se nadam da ćemo uz malo sreće moći i ove sezone da napravimo nešto slično. Ipak, sada već moram da kažem kako ovaj meč dolazi u veoma nezgodnom trenutku po mene jer sam tokom Australijan Opena zadobila baš nezgodnu povredu leđa od koje se još uvek nisam oporavila. Odmah po povratku u Srbiju, krenula sam dva puta dnevno na terapije u nadi da ću se oporaviti i da neće uopšte biti potrebe da puno pričam o povredi, nego o meču koji je pred nama“, kaže treća po rangu srpska teniserka čiji je nastup za vikend neizvestan.

„Međutim, sada je situacija takva da je neizvesno koliko ću moći da pružim i da li ću do vikenda biti spremna. Ne bih volela da ovo zvuči kao neko opravdanje, ja sam reprezentaciji uvek na raspolaganju i biću uz tim sve vreme, pružati im podršku i navijati iz sve snage. Ako terapije daju željeni rezultat i selektor proceni da sam u stanju da igram, izaći ću na teren i dati sve od sebe da zajedno pobedimo i obradujemo naše navijače u Nišu. Pozvala bih publiku da nas podrži i ispuni tribine Čaira, mnogo će nam značiti njihova podrška, možda bude i presudna u ovom meču“, rekla je Bojana Jovanovski.

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Bojana se nada najboljem | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I am tottaly a new fan of that blog! I enjoy blogs and am happy to find this place where i can gush about all things!
    uKristenBoeB

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter