0
Domaći fudbal

Zvezda želi pomeranje roka

Objavljeno: 05.02.13 u 22:43

nebojsa-covic

Crvena zvezda nalazi se pred ozbiljnom preprekom. Ukoliko klub sa Marakane ne izmiri obaveze do 8. februara neće moći da licenciraju nove igrače odnosno trener Aleksandar Janković ostaće bez usluga Luisa Garida i Nikole Petkovića.

Naime crveno – beli duguju na ime potraživanaja klubova i igrača koji su podneli prijave disciplinskoj komisiji FSS oko 600.000 evra, ali na Marakani će pokušati da izdejstvuju produžetak roka za otplatu.

„Na Upravnom odboru smo odlučili da zamolimo FSS da se rok za izmirenje dugova produži i to je naša jedina nada, odnosno, ne samo naša, jer su tu i drugi klubovi, to je sve lančano i pogađa i Javor, Jagodinu, Spartak, Slobodu… Ne znam dokle se stiglo s molbom, predsednik Džajić treba da razgovara s predsednikom FSS Karadžićem“ objašnjava Čović.

Zvezda mora da izmiri obaveze prema Borcu, Javoru, zatim Žarku Đuroviću i Slobodanu Maroviću, te igračima Vladanu Biniću, Dejanu Milovanoviću, Slavku Peroviću, Milanu Jeremiću, Milošu Reljiću, Marku Nikoliću, Danijelu Mihajloviću i Marku Peroviću.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter