0
Košarka

Ulaznice za plići i dublji džep

Objavljeno: 05.02.13 u 16:04

eurobasket2013

Karte za utakmice prvog kruga, koji će biti održan u Ljubljani, Jesenicama, Celju i Kopru, koštaju 15, 25 i 35 evra. Već za mečeve eliminacione faze, koja će biti održana u ljubljanskim Stožicama ulaznice će biti podeljene u čak sedam kategorija.

Za duele druge faze biće potrebno izdvojiti od 17 do 55 evra, četvrtfinalni dueli staju od 19 do 75, karte za polufinale koštaju od 25 do 120 evra, a za mečeve u kojima će se deliti medalje ulaznice će biti najskuplje, od 30 pa sve do 180 evra.

Organizator je obavezan da ravnomerno podeli ulaznice Savezima zemalja učesnika takmičenja i to će biti obavljeno u periodu od 7. do 21. februara, ali još uvek nije poznato kada će karte biti puštene u prodaju.

U prvoj fazi takmičenja Srbija će igrati u grupi B koja je smeštena u Jesenice, a protivnici izabranicima Dušana Ivkovića biće selekcije Makedonije, Litvanije, Letonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter