1
Košarka

Radnički bez Markovića i Vizera

Objavljeno: 05.02.13 u 13:28

KK Radnički iz Kragujevca, domaćin predstojećeg Kupa Radivoja Koraća, odredio je tim za predstojeće takmičenje i to prema propozicijama Košarkaškog saveza Srbije.

kk_radnicki

Trener Miroslav Nikolić se odlučio da od stranaca budu prekobrojni Stiven Marković i poslednja pridošlica Kajl Vizer.

„Teško mi je bilo da odlučim. Rešio sam da na Kupu Radivoja Koraća igramo bez Stivena Markovića i Kajla Vizera. Potrebna su nam obojica, ali sam zbog KSS bio prinuđen da kalkulišem. Bekovska pozicija nam je popunjenija, pa zato neće igrati popularni Stivi, a sa druge strane Emening je odneo prednost nad Kajlijem koji je i došao sa nezalečenom povredom. Metju je duže sa nama, agresivniji je, stekao je veće poverenje, a sada to treba da opravda“, kazao je Nikolić koji je uprkos svemu optimista.

„Sastav je takav kakav jeste, igrački smo oslabljeni, ali bićemo jači za publiku, e to neće moći niko da nam oduzme. Znamo da će naše pristalice prepoznati da nam je potrebna podrška, pa očekujem da u velikom broju ispune halu Jezero. Igra se turnirski, daj Bože da igramo tri utakmice, velika je odgovornost na nama. Biće to lepa košarka, obavezujemo se da tako igramo“, rekao je trener Radničkog.

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Radnički bez Markovića i Vizera | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice site!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally…I’m satisfied to find so much useful information right here in the article. Thank you for sharing.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter