0
Domaći fudbal

Odlazak iz Kragujevca ili kraj karijere

Objavljeno: 05.02.13 u 13:21

spalevic

Najbolji strelac prošlogodišnje Jelen Superlige Darko Spalević nije otputovao u Antaliju s Radničkim 1923, a razlog za to je bolest. Naime, Spalević tvrdi da ima konjuktivitis, da ne sme da izlazi iz kuće, a da se nikome nije javljao jer mu je telefon bio isključen zbog neplaćenih računa.

Sada je kaže sve ok i progovorio je o svemu.

„Imam konjuktivitis, moram da mirujem do četvrtka za kada je zakazana kontrola. Imam lekarske nalaze, sve je proverljivo.

Telefon mi je bio isključen, račun je sada plaćen i ponovo sam dostupan. Eto to je jedini razlog zašto se nikome nisam javljao i zašto nisam otišao u Antaliju. Da sam zdrav, sigurno bih bio u Turskoj“, kaže Spalević i nastavlja:

„Što se raskida ugovora tiče, sve je na mojoj strani. Klub mi dve godine nije uplaćivao doprinose, a 91 dan mi nisu uplatili ni dinar. Verujem da ću dobiti spor, a ukoliko to ne bude bilo tako, završiću karijeru, jer u Radničkom više neću igrati.

Ionako imam 35 godina“, jasan je Spalević.

I tu nije kraj. Novoimenovani predsednik Kragujevčana Milenko Marjanović optužio je generalnog sekretara Zajednice klubova Superlige Miodraga Žuću Jankovića da agituje da Spalević raskine ugovor, kako bi prešao u Čukarički, na šta je Žuća odgovorio:

„Izenađen sam, jer gospodina Marjanovića znam kao ozbiljnog sportskog radnika. Povezivati mene i Čukarički je zaista neozbiljno i nekorektno.

Gospodin Marjanović bi terbalo da se raspita šta se dešavalo u klubu dok on nije došao i da su propisi na strani igrača, jer svako ko tri meseca nije dobio platu, može da zatraži raskid ugovora na štetu kluba.“

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter