0
Tenis

Nadal: Rezultat u drugom planu

Objavljeno: 03.02.13 u 10:24

nadal

Povratak Rafaela Nadala na teniske terene je postao prava latinoamerička sapunica. O njegovoj povredi se dosta pisalo, a konačno smo dočekali da vidimo Rafu na nekom turniru. Španac će se pojaviti u Čileu, a rezultat mu je u durgom planu.

„Posle više od šest meseci odsustva iz tenisa, ne razmišljam da ponovo postanem prvi teniser sveta. To ne planiram čak ni kada sam u dobroj formi i kondiciji na početku sezone, pa neću ni sada. Moj trenutni cilj je da idem polako, turunir po turnir, i da pružam svoj maksimum na njima, da se takmičim na prihvatljivom nivou“, izjavio je Nadal.

Nadal se osvrnuo i na česte doping kontrole, a španski teniser kaže da je šest puta bio podvrgnut ovim proverama od kada se povredio na Vimbldonskoj travi.

„Iznad svega, sport mora da ostane čist. Moramo da budemo sigurni da rival nije dopingovan, da je čist kao ja. Nemam ništa protiv da se svake nedelje kontrolišu teniseri, jer u interesu svih je da tenis ostane ‘čist’ kao šo je uvek bio“, konstatovao je Nadal.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter