0
Domaći fudbal

Spreman sam

Objavljeno: 25.01.13 u 10:12

vladimir stojkovic

Od utakmice s Javorom odigrane 7. oktobra prošle godine, kad je prvi golman Partizana Vladimir Stojković slomio ključnu kost, prošla su tri i po meseca, a reprezentativni čuvar mreže kaže da je povreda potpuno iza njega.

On je bez ikakvih problema prošao bazični deo priprema srpskog šampiona na Tari i sada s nestrpljenjem očekuje kontrolne mečeve u Antaliji, gde će crno-beli odraditi drugi deo priprema za nastupajuću sezonu.

– Povreda je prošlost. Tokom sedam dana priprema na Tari nisam imao nikakvih problema, čak sam s saigračima bez ustezanja igrao i ragbi, što znači da sam potpuno zdrav.

Dugo smo odmarali, pa je onda usledio period treniranja bez lopte i svi smo se pomalo uželeli utakmica. Jedva čekamo da počnu ti kontrolni mečevi, kako bismo videli gde smo i koliko je potrebno da se vratimo u onaj pravi ritam.

Što se mog statusa tiče, nijednog trenutka nisam razmišljao da odem iz Parrtizana, mada sam po novinama viđao svakakve napise. To me ne tangira I ne želim da trošim energiju na to.

Ovde mi je lepo. Mogu da odem samo ukoliko se pojavi neka ponuda koju ne možemo da odbijemo ni klub ni ja.

Do tada sve misli su mi usmerene isključivo na Partizan – kaže Stojković.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter