0
ATP

Serena rutinski

Objavljeno: 19.01.13 u 08:19

Serena-Williams

Beloruskinja je u 3. rundi savladala 23-godišnju Džejmi Hempton posle naporna tri seta – 6:4, 4:6, 6:2.

Amerikanka, kojoj je ovo najbolji plasman u karijeri na nekom Gren slemu, povredila je leđa u finišu drugog seta, ali uspela je da izjednači i da opasno uplaši najbolju teniserku sveta.

Velika borba viđena je i na terenu broj dva gde je Svetlana Kuznjecova posle naporna i dugačka tri seta pobedila Karlu Suares Navaro sa 2:1 u setovima (6:2, 4:6, 6:3). Špankinja sada u borbi za četvrtfinale čeka Karolinu Voznijacki ili Lesiju Curenko.

Među 16 najboljih plasirala se i 14. favorit Marija Kirilenko koja je u dva seta (7:6, 6:3) savladala Janinu Vikmajer. Ruskinja je još jednom potvrdila da igra verovatno najbolji tenis u karijeri, a odlučio je prvi set koji je rešen u 13. gemu.

Put Marije Kirilenko će se verovatno završiti u osmini finala jer će igrati sa Serenom Vilijams koja je bez većih problema pobedila Japanku Moritu sa 6:1, 6:3. Serena je imala najteži posao do sada ali je i pored toga relativno lako prošla dalje, a ostaće upamćen njen as koji je išao brzinom od verovali ili ne 207 kilometara na sat.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter