1
Evropske lige

Vilšir presudio Svonsiju

Objavljeno: 16.01.13 u 22:28

arsenal svonsi

Konačno je Arsenal uspeo da ove sezone savlada ekipu Svonsija i to u ponovljenom meču 3. kola FA kupa sa 1:0 (prvi meč 2:2)! Zaslužile su tobdžije da prođu, ali malo je falilo da susret ode u produžetke.
Promašivali su svi, od Volkota preko Vilšira do Žirua, ali je pogodak ipak pao u 88. minutu. Kazorla je dodao loptu do Žirua koji je iz prve prosledio loptu Vilširu koji ja šutirao neodbranjivo sa 17 metara. Nije ovoga puta ništa mogao ni Vorm, a ni stativa nije mogla baš uvek da bude saveznik labudova.
Svonsi može da bude ponosan na partiju u FA kupu, ali zaista nisu imali šansu protiv ovakvog Arsenala, koji će pokušati da osvoji trofej prvi posle sezone 2004/05.

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title VilÅ¡ir presudio Svonsiju | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool site!! Guy .. Excellent .. Superb .. I will bookmark your website and take the feeds also…I am glad to find numerous useful information here in the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter