1
Tenis

Ana lako do 2. kola

Objavljeno: 14.01.13 u 13:52

151404584PK068_Hopman_Cup_D

Ana Ivanović se vrlo lako plasirala u drugo kolo Australijan Opena pobedivši sa 2:0 u setovima (6:2, 6:1)  Mađaricu Melindu Cink posle 56 minuta igre.

Najbolja srpska teniserka je dobro ušla u meč i povela sa 2:0 u gemovima. Usledio je novi brejk naše teniserke za vođstvo od 4:1, ali je Mađarica uspela da uzvrati i smanji na 4:2, no to je bilo sve što je mogla da uradi u prvom setu. Ana dobija sledeća dva gema i rešava prvi set u svoju korist.

U drugom setu Ivanovićeva je imala još lakši posao. Brzo je povela sa 3:0, delovala je veoma agresivno i dosta sigurno prilikom izlazaka na mrežu, pa je Cink morala da se pomiri sa ekspresnim porazom.

Anu Ivanović u drugom kolu očekuje duel sa Jung Jan Čan iz Kineskog Tajpeha koja je sa 2:1 u setovima pobedila Slovakinju Hantuhovu.

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Ana lako do 2. kola | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally…I am satisfied to find so much useful information here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter