0
Domaći fudbal

Možemo bolje

Objavljeno: 13.01.13 u 15:50

trening
„Očekujem da se u Antaliji dobro spremimo i ispravimo nedostatke u igri koje smo imali u prethodnim utakmicama. Šta je bilo, bilo je, ne treba da se osvrćemo unazad, već da gledamo samo napred, odnosno da u nastavak šampionske trke uđemo motivisani i pozitivni. Razlika nije nedostižna i imamo, uveren sam potreban kvalitet da je dostignemo i prestignemo“, rekao je Lazović za zvanični sajt crveno-belih.

On je izrazio zadovoljstvo što navijači imaju mnogo poverenja u njega i obećao da će u prolećnom delu sezone biti mnogo bolji nego jesenas.
„Drago mi je što navijači veruju u mene. Nisam zadovoljan kako sam igrao jesenas, mislim da mogu mnogo bolje. Tokom priprema imaćemo priliku da se dobro uigramo kroz veliki broj kontrolnih meča“, poručio je Lazović.

Optimistički raspoložen po dolasku u Antaliju bio je i levi bek Filip Mladenović, koji je naglasio da se titula osvaja na tzv. malim utakmicama.
„Pokazali smo da velike utakmice za nas nisu problem, ali moramo da budemo maskimalno skoncentrisani na uslovno slabije rivale, jer se u duelima sa njima osvajaju titule. Jesenas smo svi bili u lošoj formi, i pojedinačno i kao ekipa možemo mnogo bolje“, poručio je Mladenović.

Crveno-beli će tokom prve faze priprema ostati u Antaliji do 28. januara.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter