0
Tenis

Nole favorit broj 1

Objavljeno: 07.01.13 u 17:04

djokovic

Pripreme za Otvoreno prvenstvo Australije u tenisu su uveliko u toku, a danas je objavljena lista nosioca u obe konkurencije.

Među nosiocima Srbija će imati četiri predstavnika. U muškoj konkurenciji Novak Đoković će biti prvi, a Janko Tipsarević osmi nosilac, dok će u ženskoj Ana Ivanović biti trinaesti, a Jelena Janković 22. nosioc. Viktor Troicki se trenutno nalazi na 38. mestu, pa neće dobiti status nosioca na Australijan Openu.

Iza Đokovića, su se našli Rodžer Federer kao drugi i Endi Marej kao treći nosilac, a Zbog odustajanja Rafaela Nadala od učešća na prvom Grend slemu, David Ferer je četvrti, pa sledi Tomaš Berdih.

Ispred imena, broj jedan u konkurenciji dama će stajati Viktoriji Azarenkoj, pa slede Marija Šarapova, Serena Vilijams, Agnješka Radvanska i Anželik Kerber.

Zanimljivo je da su u obe konkurencije prvi nosioci i aktuelni šampioni Australijan Opena – Novak Đoković i Viktorija Azarenka.

Žreb će biti održan u petak, a prvi mečevi će se igrati u noći između nedelje i ponedeljka po našem vremenu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter