0
ATP

Tipsarević: Želim napredak!

Objavljeno: 04.01.13 u 08:42

Tipsarevic

Ubedljivom pobedom u Čenaju nad Rožerom Vaselinom naš Janko Tipsarević je započeo 2013, ali srpskog igrača u ovoj sezoni zanimaju samo finala i titule. Da bi cilj počeo da ostvaruje već od turnira u Indiji, potrebno je da u petak savlada Japanca Goa Soedu (60. na listi), a potom verovatno Vavrinku, pa Berdiha ili Čilića u finalu.

„Izgubio sam u meču za titulu na ovom turniru od Raonića prošle godine, a nadam se da ću ovog puta stići korak dalje i uzeti pehar. Ako želim napredak i proboj među prvih pet na listi moram da poboljšam svaki segment moje igre. Ali, to neće biti lak zadatak, jer su rivali iz vrha zaista kvalitetni“, rekao je Janko za indijske medije.

Srpski teniser je zadovoljan trenutnom formom, koju pažljivo gradi pod budnim okom trenera i menadžera Dirka Hordorfa uoči Australijan opena.

„Isplaćuju mi se pripreme u Dohi. Radio sam vredno kako bih popravio kondiciju i to će mi pomoći na duže staze. Za sada sve ide odlično“, zaključuje Tipsarević.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter