0
Domaći fudbal

Od svega po malo iz Humske

Objavljeno: 04.01.13 u 11:28

Partizan FK

Cenim da ste za Novu godinu smućkali sebi neki koktel za uživanciju, a za sve one koji vole Partizan ove jednog koktela vesti iz Humske. Da ne kucam sve odvojeno, dosadno bi bilo i vama i meni, onda ću ovako da nabacam sve najnovije informacije.

Goran Lovre još nije dobio dozvolu da zaigra za uranski Estegal, Stefan Šćepović i Sreten Sretenović odlaze u Kinu, Eduardo Pašeko se izgubio i ne javlja se nikome, pa je njegova pozjamica u Sao Kaetano pod znakom pitanja…

Pored toga, opet se spominje odlazak Mede Kamare, samo što je umesto Totenhema i 17 miliona evra ovoga puta u opticaju neki turski klub, a obeštećenje Partizanu ne bi trebalo da iznosi više od 500.000 evra.

Ipak, meni je najzanimljivija vest o tome da Partizan pregovara s Predragom Počučom, srpskim fudbalerom, koji ima hrvatski pasoš, a u Humsku bi došao iz albanske Bese.

 

 

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter