0
Domaći fudbal

Očekivano : Peroso ne dolazi, Kueva sve dalje

Objavljeno: 04.01.13 u 22:27

perozo

Grendi Peroso definitivno ne dolazi u Crvenu zvezdu. Igrač koga je u redovima crveno – belih želeo da vidi Zooran Stojadinović odlučio je da prihvati ponudu Deportiva Tašir, kluba sa kojim je poslednjih nedelja tranirao.

Činjenica da je Peroso želeo da dođe u Beograd ostala je nevažna jer Zvezda na vreme nije poslala ponudu.

Drugo potencijalno pojačanje Zvezde iz latinske Amerike Kristijan Kueva takođe je sve dalje od Marakane.

Klub iz Ljutice Bogdana nije poslao zvaničnu ponudu, već su iz nekih sasvim nejasnih razloga poslali pozivno pismo u želji da Kueva dobije vizu i u Beograd prvo dođe na lekarske preglede i pregovore.

Međutim, kako su u Crvenoj zvezdi „dobro inforimsani“  iskrsao je problem oko dobijanja vize jer je u glavnom gradu Perua ukinuta ambasada Srbije.

Kako se stvari sve više komplikuju pitanje je koliko će Kueva još imati strepljenja. Čini se da svi igrači koje je Sportski direktor Stojadinović predložio klubu polako izmiču, pa se samim tim postavlja pitanje, da li je podrška Upravnog odbora koju je dobio za inostrane igrače zapravo samo deklarativna.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter