1
Evroliga

Himki isprašio Barsu

Objavljeno: 03.01.13 u 18:53

Planinić

U prvoj utakmici drugog kola Top 16 faze Evrolige, Himki je savladao Barselonu rezultatom 78:65(21:18, 25:23, 16:14, 16:10) i došao do druge pobede.

Rusi su jednostavno bili bolji rival tokom celog meča, dobili sve četiri deonice igre i na kraju potpuno zaslućeno slavili. Barse bez Navara nije imala rešenja u napadu, reviše su davili igru ali i promašili solidnu količinu otvorenih šuteva za tri. Ozbiljna ekipa Himkija ne prašta takve propuste i uzima odmah ono što joj se da.

Himki je radio sve što Barsa nije, odlično otvorio meč, davao poene iz tranzicije i imao jednostavna ali efikasna rešenja u napadu. Domaći su, pogotovu u drugom delu, potpuno odsekli niski post,  pa je Džavai meč završio bez datog poena dok je Lorbek meč završio sa indeksom korisnosti od -11.

U pobedničkoj ekipi najefikasniji je bio Zoran Planinić sa 16 poena dok mu je Fridzon pomogao sa 13. Kod Katalonaca najefikasniji je bio Ante Tomić sa istim brojem poena kao i njegov sunarodnik Planinić u Himkiju, dok je Pit Majkl ubacio 14.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Himki ispraÅ¡io Barsu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’ve heard that there are some issues with character limits on the PS3 web browser. Has this problem been fixed? Would I be able to type out long blog posts on the PS3 web browser?.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter