1
Domaći fudbal

Od juna u Čelsiju

Objavljeno: 30.12.12 u 12:26

lazar markovic

Definitine potvrde nema, ali svi znamo da je Lazar Marković razgovarao s čelnicima Čelsija i da bi u junu dres Partizan trebalo da zemeni onim „plavaca“.

To zpravo više i nije vest, ali sada je vest to što je u javnost procurela informacija da je na tom sastanku prisustvovao i Markecov otac, što celoj priči daje specifičnu težinu.

Dakle, Markovići su složni u ideji da se Lazar preseli u London, ali će šest meseci ostati u Partizanu kako bi igrao konstantno, zadržao status reprezentativca i time stekao radnu dozvolu za Ostrvo.

Poptis još nije stavljen, ali data je reč, koja bi u ovom trenutku trebalo da bude dovoljna da se jedan od najboljih mladih fudbalera Evrope preseli u drugi omiljeni klub.

Prvi mu je naravno Partizan.

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Od juna u ÄŒelsiju | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to „return the favor“.I am attempting to find things to improve my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter