0
Fudbal

Filip Kostić: Moj ugovor je čist

Objavljeno: 28.12.12 u 09:58

Filip Kostić

Povodom afere „Komšija“ oko pronevere 550.000 evra od transfera Filipa Kostića u holandski Groningen, u Policijskoj upravi Kragujevca saslušan je i perspektivni fudbaler.

Talentovani Kragujevčani je u Groningen otišao za sumu od milion i 250 hiljada evra što ga je svrstalo u najskupljeg igrača u istoriji kragujevačkog člana elite, a kako tvrde čelni ljudi Radničkog 1923 na račun kluba leglo je 700 hiljada evra, te se postavlja pitanje gde je „isparilo” 550 hiljada evra.

„Na saslušanju sam rekao istinu o tome kako se sve odvijalo“, na početku je istakao Kostić. „Ispričao sam da je prvenstveno trebalo da odem u Briž, ali da su Belgijanci ponudili jedne uslove prilikom pregovora, a druge kada sam otišao tamo i zbog toga se sve izjalovilo. Po povratku iz Belgije stigla je ponuda Holanđana koja je prihvaćena.“

Ofanzivni vezista je na saslušanju objasnio i da nema nikakve veze sa sumom od 1.250.000 evra i da je dobio svoj deo koji je dogovoren.

„Moj ugovor je čist, finansijski sam poštovan, dobio sam sve što mi je obećano i zamerki nemam. Zahvalan sam menadžeru Zoranu Pavloviću sa kojim imam sjajnu saradnju i mnogo mi je krivo što su hapšenjem pokvarili njegov, ali i ugled kluba. To nije lepo“, zaključio je Filip Kostić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter