0
Tenis

Nadal: „Nisam zaboravio kako se igra“

Objavljeno: 25.12.12 u 10:27

Najbolji španski teniser Rafael Nadal još od Vimbldona nije igrao tenis, pa se postavlja pitanje hoće li nekadašnji broj 1 moći da povrati staru formu.

“Nisam zaboravio kako se igra. Već sam ukupno dve godine proveo van terena, a odigrao sam više od 600 ATP mečeva. Osećam se dobro, osvojio sam Rolan Garos i te emocije još su u meni”, izjavio je Nadal.

Nadal će učestvovati na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, ali ističe da je najvažnije da povrati osećaj.

“Turnir u UAE je test, moj cilj nije taj turnir, ali ni Doha ni Australijan open. Moj cilj jeste da ponovo budem spreman i da povratim osećaj. Koleno je jedino do čega mi je stalo. Neću pridavati mnogo značaja onome što će se dogoditi u narednih mesec-dva. Želim da Indijan Vels i Majami, a potom i sezonu na šljaci, dočekam u dobrom stanju”, istakao je španski teniser.

Španac se oseća bolje, međutim i dalje mu koleno nije potpuno zalečeno.

“Ipak, osećam se bolje, doktori kažu da je u redu i to su dobre vesti. Sve što se dogodilo prihvatio sam normalno, kao deo svoje karijere. To je još jedan izazov”, zaključio je Rafa.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter