0
Tenis

Marej previše fin

Objavljeno: 24.12.12 u 10:38

Endi Marej

„Mislim da je Endi ponekad previše fin i to bi trebao da promeni“, rekao je Lendl koji nikada nije bio poznat kao džentlmen u tenisu.

52-godišnji Čeh dodao je i da bi Marej morao da postane čvršći kako bi bio iznad svih, a da je ključ za to agresivna strategija na treningu.

„Da bi bio još bolji, Endi mora da bude fizički besprekorno spreman, mora da bude brz i nepovređen, a povrh svega mora da igra puno tenisa u određenim situacijama“, rekao je Lendl koji je sa Marejem počeo da radi početkom 2012.

„Otišao sam kod Džeza Grina (Marijev kondicioni trener) u Australiji u januaru i rekao gde vidim njegove slabosti. Džez mi je pokazao neke nove vežbe i do Vimbldona se Marej popravio.“

Škot iza sebe ima ubedljivo najbolju sezonu u karijeri u kojoj je osvojio prvi Gren slem (US open), a osvojio je i zlato na Olimpijskim igrama. On će novu sezonu početi u Brizbejnu gde brani titulu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter