0
Evropske lige

Surovi Mesi i Barsa

Objavljeno: 16.12.12 u 22:58

Barsa

U derbiju jesenjeg dela Primere Barselona je očitala lekciju Atletiko Madridu na Kamp Nou i slavila sa 4:1! Nezaustavljivi su Katalonci koji marširaju ka novoj tituli, jer sada imaju +9 u odnosu na Atletiko i +13 u odnosu na Real.

A poveo je prvi Atletiko. Dve šanse je propustio Radamel Falkao, pogodio je i stativu, ali je zato u 31. minutu na sjajan način savladao Valdeza. Međutim, tada se budi Barsa. Adrijano postiže spektakularan pogodak za izjednačenje – udarac sa ivice kaznenog prostora sa desne strane levom nogom u suprotan ugao, a do kraja poluvremena Barsa već vodi – posle haosa u kaznenom prostoru stiže lopta do Busketsa koji je lažnjakom prevario Suareza a zatim poslao loptu u nebranjeni deo mreže.

A u drugom poluvremenu krenuo je da igra Lionel Mesi i došao do 90 gola u 2012. godini! Prvo je u 57. minutu dobio loptu na 20 metara, izbacio Huanfrana iz igre i sjajnim udarcem u donji desni ugao savladao nemoćnog Kurtou, a u 87. minutu greši Dijego Godin, a Mesi ponovo postiže gol protiv svog „omiljenog tima“!

Barsa je nedodirljiva u Primeri, ima 46 bodova od mogućih 48, tako da su zaista jako, jako blizu titule već posle 16. kola…

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter