0
Evropske lige

Milioneri slavili u Hofenhajmu

Objavljeno: 16.12.12 u 17:37

Mario Gece

Borusija iz Dortmunda je u pretposlednjem meču 17. kola Bundeslige savladala Hofenhajm u gostima sa 3:1 i na taj način odlaze na zimsku pauzu sa -12 u odnosu na lidera minhenski Bajern.

Poveli su milioneri golom Marija Gecea koji je dobio loptu od mladog Lajtnera i odličnim udarcem savladao Kastelsa. Ali nije sve bilo lako za Dortmund na ovom meču, jer je Sven Šiplok izjednačio u 35. minutu po jako teškom terenu, jer je kiša pljuštala sve vreme.

Do 59. minuta čekali smo na novi gol, a tada pogađa Kevin Groskrojc, koji je na asistenciju Rojsa samo trebalo da sprovede loptu u mrežu. Meč je rešio svojim desetim golom u sezoni Robert Levandovski, nakon što je dobio loptu na levoj strani, prošao i golmana domaćih i iz teške situacije poslao loptu u nebranjeni deo mreže.

Dortmund je sada ponovo treći na tabeli sa istim brojem bodova kao i Ajntraht ali boljom gol razlikom, dok Hofenhajm završava prvi deo sezone na katastrofalnom 16. mestu sa samo 12 bodova. U 2012. godini Hofenhajm je primio neverovatnih 69 golova!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter