0
Evropske lige

Pobede Levera i Ajntrahta

Objavljeno: 15.12.12 u 17:38

Slavlje Levera

Odigrano je još pet mečeva 17. kola Bundeslige, a kiks Bajerna protiv Menhengladbaha u petak uveče već su uspeli da iskoriste i Leverkuzen i Frankfurt.

Bajer je dočekao ekipu HSV-a sa kojom često ima problema i na Baj areni, ali ovoga puta to nije bio slučaj. Već u prvom poluvremenu su aspirindžije došle do 2:0 golovima svojih najboljih igrača – Štefana Kislinga i Andrea Šurlea. Posle toga HSV nije uspeo da se oporavi, pa je Lever došao i do trećeg gola (opet Kisling) i do pobede i primakao se na -9 od lidera Bajerna.

Gol Kislinga

Ajntraht je imao teško gostovanje Volfsburgu, ali je ekipa Armina Veha upisala pobedu od 2:0. Mogu da se zahvale na tome i Brazilcu Hosueu iz Volfsburga koji je pri rezultatu 0:1 dobio crveni karton, a igrao se tek 16. minut. Ajntraht je poveo golom Aleksa Mejera u 12. minutu, a već u 18. je bilo 0:2 pošto je pogodio Japanac Inui.Volfsburg Ajntraht

 

Šou Milera viđen je u Majncu, gde je domaći tim upisao pobedu protiv Štutgarta 3:1. Švabe su povele autogolom domaćeg golmana Hajnca Milera, ali je preokret Majncu doneo Nikolai Miler sa dva gola za samo 16. minuta (u 55. izjednačio, u 71. doneo pobedu). Konačan rezultat postavljen je u nadoknadi vremena kada gol postiže Soto.

Majnc Štutgart

U derbiju začelja remizirali su Grojter Firt i Augzburg 1:1. Saša Molders je Augzburg doveo u vođstvo u 9. minutu, ali je Sobieh doneo bod domaćem timu za koji će od januara nastupati i Nikola Đurđić.

Fortuna i Hanover su odigrali jako zanimljiv susret u Dizeldorfu i na kraju je domaćin slavio sa 2:1. Đahin je doneo prednost Fortuni u 39. minutu, ali je Mame Biram Dijuf svojim šestim golom u sezoni izjednačio. Meč je rešen u 83. minutu kada je gol postigao Danac Ken Ilso Larsen.

Fortuna Hanover

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter