0
Evropske lige

Pobede Milana i Juventusa

Objavljeno: 09.12.12 u 17:03

Odigrano je još pet mečeva 16. kola Serije A, trijumfe su očekivano upisali Juventus i Milan, dok je Đenova predvođena Boškom Jankovićem opet razočarala i izgubila od Peskare.

Lider Juventus imao je teško gostovanje na Siciliji ekipi Palerma, ali se u Torino vraćaju kao pobednici. Gol odluke na ovom susretu postigao je Stefan lihtštajner u 50. minutu, a treba reći da su domaći završili meč sa desetoricom jer je u 75. minutu isključen Morganela.

Drugi tim iz Torina nije imao priliku da se raduje, pošto bodve sa njihovog stadiona nosi Milan. Sjajan igra rosonera koji su pobedili sa 4:2. Santana je doveo bikove u vođstvo, ali je onda usledila kanonada Milana. Robinjo je izjednačio, Noćerino preokrenuo, a meč su rešili Pacini i El Šaravi. Drugi gol za Torino dao je iskusni Rolando Bjanki.

Đenova je još jednom razočarala, izgubili su grifoni na gostovanju od Peskare sa 2:0. Abruskato i Vukušić su bili strelci, a Boško Janković je igrao do 75. minuta kada ga je zamenio Rosi.

Kaljari je neočekivano izgubio na svom terenu od Kjeva sa 2:0 (Palošči i Tere), dok je Katanija savladala Sijenu u gostima sa 3:1. Domaći su vodili posle prvog poluvremena golom Rosina, Kastro je u 50. minutu izjednačio, da bi meč sa dva gola rešio Bergesio.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter