0
Evrokupovi

„Naši golovi su bili zasluženi“

Objavljeno: 09.11.12 u 08:41

Fudbaleri Intera su pobedom nad Partizanom od 3:1 obezbedili dalji plasman. Trener ekipe iz Milana Andrea Stramaćoni bio je veomazadovoljan posle meča.

 
„Mislio sam da drugačije igramo posle derbija protiv Juventusa, ali nam je nedostajala ravnoteža u prvom poluvremenu. Handanović je sjajno reagovao u nekim situacijama u prvom delu meča. Naši golovi u drugom poluvreemnu su bili zasluženi, iako je Partizan bio odličan“, rekao je Stramaćoni.

 
Italijanski strateg pohvalio je Palasija koji je u dve utakmice sa crno belima postigao tri gola.

 
Palasio je veoma važan igrač za nas, njegova pozicija nije klasičan napadač, ali se često nađe na tom mestu i ume da postigne gol. Protiv Partizana je to učinio dva puta, zbog toga je veoma poseban“, istakao je Stramaćoni.

 
Inter igra veoma dobro na svim frontovima, a ovo im je bila deseta uzastopna pobeda na gostovanjima.

 
„Naša snaga je u želji za pobedom. Na ovom meču nam je bio dovoljan i bod, a mi smo napadali i kod 3:0. Zbog toga smo možda i primili gol. Deseta uzastopna pobeda u gostima nas neće poneti, tek je novembar, rezultati sezone se zbrajaju u maju“, zaključio je trener nero-azura.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter