0
Domaći fudbal

Krunić: moramo maksimalno da se mobilišemo!

Objavljeno: 08.11.12 u 16:15

Jagodina zauzima treću poziciju u ligi, a pobedom na Marakani prišla je Crvenoj zvezdi na dva boda, dok su gosti iz Smedereva na dnu lige, bez ijednog trijumfa ove sezone.

„Ovo je posle pobede nad Zvezdom za mene najteža utakmica. Moramo maksimalno da se mobilišemo da bismo pobedili Smederevo, koje ima dobre igrače i jednog od najobrazovanijih fudbalskih trenera“, rekao je Simo Krunić novinarima u Jagodini.

On je istakao da su igrači Jagodine dovoljno iskusni i da ne gledaju plasman na tabeli, već kvalitet rivala protiv kojeg igraju.

„Imamo puno iskustva u superligaškom takmičenju. Ne gledamo poziciju na tabeli, već kakav kvalitet ima ekipa. Da bismo ostvarili povoljan rezultat ne smemo da se opustimo i u utakmicu sa Smederevom moramo da udjemo maksimalno oprezno i angažovano. Za mene je najvažnije da igrači daju sve od sebe na terenu“, dodao je Krunić.

Milan Đurić ocenio je da je Smederevo „veoma nezgodna ekipa“.

„To su i pokazali na mečevima u Novom Sadu i na Banjici. Svesni smo da će utakmica biti jako teška, ali smo maksimalno spremni i skoncentrisani da dobrom igrom opravdamo ulogu favorita i osvojimo tri nova boda“, rekao je Đurić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter