0
Domaći fudbal

Đurić opet proziva

Objavljeno: 08.11.12 u 10:05

Predsednik Partizana ničim izazvan ponovo rekao da su bivši sportski direktor i trener prokockali priliku da od crno-belih stvore drim tim

Partizan danas igra utakmicu sezone. U goste im dolazi Inter i sve misli srpskog šampiona usmerene su ka tom duelu. Ili bi barem tako trebalo da bude.

Međutim, predsednik ekipe iz Humske Dragan Đurić kaže kako ne može da prežali leto 2011. godine kad je prošuštena prilika da se napravi drim tuim. I za to okrivio bivšeg sportskog direktora Mladena Krstajića i trenera Aleksandra Stanojevića.

Ta priča je valjda već ispričana 100 puta i jedni i drugi su rekli šta su imali, ali meni je čudno da je prvi čovek Partizana tu izjavu dao na dan utakmice s Interom.

Kada novinari dan-dva pre neku važnu utakmicu napišu informaciju iz kluba koja se ne sviđa čelnicima, oni onda pričaju o lošem tajmingu, želji da se destabiliše ekipa i tako dalje, i tako dalje. A valjda samo Dragan Đurić zna zašto on sam sada skreće temu.

„Te 2011. godien propuštena je prilika da se napravi drim tim. Imali smo budžet od četiri miliona evra, da je bilo neophodno bio bi i veći, ali sportski direktor i trener nisu uradili dobar posao.

Ne kažem da su Krstajić i Stanojević to učinili namerrno, jednostavno bili su neodgovorni.

Ipak, naša najveća snaga su igrači iz naše omladinske škole, a njih u ovoj ekii Partizana ima 18. To je koncepcija koju forsiram od prvog dana kad sam došao u klub.

U ovom trenutku nam nedostaje još samo jedno učešće u Ligi šampiona, finansijska injekcija od oko 12 miliona evra i svake godine ćemo biti stalni učesnici ovog takmičenja – rekao je Đurić i ponovio kako klub nema nikakvih finansijskih problema.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter