1
Domaći fudbal

Partizan protiv Radničkog 1923 bez navijača

Objavljeno: 07.11.12 u 17:18

Disciplinska komisija FSS kaznila je FK Partizan zbog izgreda navijača na utakmici protiv Novog Pazara sa jednom utakmicom bez prisustva publike i novčanom kaznom od 500.000 dinara.
Navijača Partizana su na toj utakmci vređali rivala istakavši transparent „Alija, a Spasoje Jugović?“ i skandirali su „Nož, žica, Srebrenica“. To je bila reakcija Grobara na incident koji su napravili navijači Novog Pazzara na utakmici protiv Rada kada su istakl transparent na kojem je pisalo: „Rešen rebus srce, bubreg, pluća živela žuta kuća“. Novi Pazar je tada kažnjen sa dve utakmice bez prisustva publike i istom novčanom kaznom kao i Partizan.
Partizan je kažnjen sa jednom utakmicom igranja pred praznim tribinama i novčano 500.000 dinara zbog transparenta i skandiranja navijača, koji su na nacionalnoj i verskoj osnovi vredjali na utakmici protiv Novog Pazara. Olakšavajuća okolnost za Partizan je to da klub nije ranije kažnjavan za ovaku vrstu prekršaja“, izjavio je predsednik Disciplinske komisije FSS Slobodan Pajović.
Partizan će kaznu igranja pred praznim tribinama odraditi na utakmici 12. kola Jelen Superlige protiv Radničkog 1923 koja se igra 11. novembra od 16 časova.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter