0
Domaći fudbal

Eduardo spreman

Objavljeno: 06.11.12 u 12:11

Sećate se Eduarda Pašeka? Znate onaj Brazilac, član Partizana, što ga je svojevremeno htela i Zvezda, pa se o njemu pisalo danima i nedeljama. E pa, čovek se vratio fudbalu.

Davno beše Subotica i meč protiv Spartaka kad je Edu konačno postigao gol za Partizan, a onda doživeo tešku povredu noge. Punih šest meseci skupo plaćenog napadača crno-belih nije bilo na terenu, mnogi su već zaboravili na njega, ali on je sada potpuno spreman.

Trenira s ekipom i nada se da će uskoro odigrati neku utakmicu. Međutim, teško je očekivati da to bude baš u četvrtak protiv Intera u Ligi Evrope.

„Spreman sam. Osećam se odlično i što se mene tiče ne postoji nikakav problem da igram. Povreda je prošlost, što je u ovom trenutku najvažnije.

Sada je sve na treneru Vladimiru Vermezoviću. On će odlučiti kada ću izaći na teren. Radim i čekam svoju šansu, a u četvrtak protiv Intera ću biti najveći navijač svojim saigračima“, kaže Eduardo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter